Over verras met vis

Verras met vis

Verrasmetvis.nl wil mensen voorzien van een ambachtelijk, eerlijk en kwalitatief visproduct. Met onze jarenlange ervaring in de visbrache en passie voor ambacht proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Om het u niet te moeilijk te maken hebben we op deze website alvast enkele standaard pakketten samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om naar eigen wens een pakket samen te stellen bijvoorbeeld in een speciale geschenkverpakking of in combinatie met een van de geselecteerde wijnen. Een relatiegeschenk is het visitekaartje van uw onderneming en daarom vooral maatwerk. Door een eigen pakket samen te stellen geeft u hier uw eigen persoonlijke tint aan. Wij zijn u hierin graag van dienst en maken graag met u een pakket op basis van uw persoonlijke wensen.

Verpakking

Verrasmetvis.nl heeft verschillende eigen verpakkingen ontwikkeld.

Levertijd

Bestellingen bij Verrasmetvis.nl worden bezorgt wanneer u wilt. Verrasmetvis.nl biedt de volgende verzend mogelijkheden:

- Afhalen: U kunt er voor kiezen om op afspraak de geschenken zelf bij ons af te halen.

- Bezorgen: Verrasmetvis.nl kan de geschenken centraal bij u op kantoor afleveren. Houdt rekening met de beperkte houdbaarheid van de vis indien niet gekoeld bewaard. Wij adviseren de pakketten zo laat mogelijk te laten afleveren.

- Verzenden: Verrasmetvis.nl kan uw geschenk ook rechtstreeks verzenden naar uw relaties, zodat u zelf geheel bent ont zorgt. U levert een digitaal adressenbestand aan en wij doen de rest. Ook kunnen wij indien gewenst uw wenskaarten bijsluiten en meesturen met de geschenken. Tegen een speciaal tarief kunnen wij uw persoonlijke wenskaart opmaken, zodat u geschenk nog persoonlijker wordt. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier (doorverwijzing). Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Houdbaarheid

Onze vis is zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen goed houdbaar. De hoge kwaliteit van onze producten garanderen ook een langere houdbaarheid, waar ook de vacuümverpakking aan bijdraagt.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met veel ervaring in de fish & foodsector. Met onze uitgebreide kennis van de markt, de producten en de leveranciers zijn wij in staat voor u de beste kwaliteit zalm te selecteren. De zalm wordt op traditionele, ambachtelijke wijze voor u gerookt bij een van de beste rokerijen van Europa. De beste kwaliteit is hier vanzelfsprekend. Verrasmetvis.nl staat garant voor kwaliteit en service!!